Tretí ročník O2 Elite Beach Tour v plážovom volejbale sa sťahuje do Bardejova

27.06.2008 Celý región

Spolu na 19 kurtoch v 3 krajských a 2 okresných mestách sa odohrá už 3. ročník majstrovstiev Slovenska v plážovom volejbale pod názvom O2 Elite Beach Tour 2008.
Od 13. júna sa séria postupne predstaví v Banskej Bystrici, Bardejove, Nitre a Nových Zámkoch. Finále tohtoročnej série O2 Elite Beach Tour sa uskutoční 1. - 3. augusta v Bratislave.

“Plážový volejbal – alebo tiež beachvolejbal – je šport, ktorý si našiel na Slovensku veľmi veľa priaznivcov. Sme radi, že aj vďaka sérii O2 Elite Beach Tour každým rokom rastie záujem o tento dynamický letný šport. Plážový volejbal jednoducho patrí k letu rovnako, ako slnko a voda, “ zdôraznil prezident Slovenskej beachvolejbalovej asociácie (SBVA) a viceprezident Slovenskej volejbalovej federácie (SVF) Martin Velecký.

Generálnym partnerom O2 Elite Beach Tour 2008 sa v tomto roku po prvýkrát stal mobilný operátor. „Beachvolejbal je šport, pri ktorom človek zažije skutočnú akciu plnú vzrušenia. Je to niečo nové a osviežujúce, tak ako O2. Preto je len prirodzené, že sme sa rozhodli spojiť beachvolejbal so značkou O2, “ uviedol hovorca O2 René Parák.

Tretí ročník O2 Elite Beach Tour odštartuje už 13.6 na centrálnom kurte na Námestí SNP v Banskej Bystrici. Nasledovať bude Bardejov (27. -29.6), Nitra (11. -13.7. ), Nové Zámky (18. -20.7) a Bratislava (1. -3.8. ).

Každý návštevník niektorého z regionálnych kôl alebo celoslovenského finále sa bude môcť zapojiť do súťaže o automobil Volvo C30 na víkend. Súťaže o ďalšie zaujímavé ceny pripravil pre divákov aj mobilný operátor O2. Na žiadnom z podujatí nebude popri športových výkonoch chýbať ani dobrá hudba a skúsený moderátor. Program finále, ktoré sa uskutoční v Bratislave na Zlatých pieskoch, bude navyše obohatený aj o exhibičné stretnutie osobností, vystúpenie tanečnej skupiny a ďalšie zaujímavé akcie.
Miroslav ANTOL
tlačový hovorca SVF
 

Vyberte región